30 dages returret
2-3 dages levering på lagervarer
Shopping siden 1973
Gratis gaveindpakning

Farver

Hos Vores Verden har vi gjort det så nemt som muligt at finde frem til de produkter, der passer til netop din indretningsstil. Her på siden har vi opdelt alle møbler og brugskunst i farver, så du kan finde dit næste køb, alt efter hvilken farve og udtryk du ønsker. Hvad end du er til afdæmpet sort, stilrent hvid eller mere legende og eksperimenterende farver som blå, grøn, pink, orange, rød eller lilla, kan du her finde et bredt sortiment efter din smag. Alt hvad du skal gøre er at klikke på din foretrukne farve, hvorefter du vil blive taget til den tilsvarende side.

Gul

Populære

 • 559 kr
  Quickview
  , ,

  Det kan være dejligt beroligende med varme drikke, og takket være denne termokop holder din drik sig varm i lang tid. Det er fx en fordel, når du rigtig skal hygge dig med en god film. Du vil også nyde at finde koppen frem, fordi den er et stykke kulturhistorie i elegant og hypermoderne form.

  559 kr
  559 kr
  Quickview
 • Kay Bojesen Hest
  699 kr
  Quickview
  , ,
  Denne hest så dagens lys første gang i begyndelsen af 1930’erne. De bløde former og stive ben giver hesten det typiske udtryk, Kay Bojesens trædyrs familie er kendt for. Muntre linjer uden tanke på at gengive virkelighedens dyr, men derimod fantasifulde varianter, der hurtigt falder til i et hvert hjem. En god gaveidé til dåb, jul, fødselsdag, konfirmation, studentergave og bryllup.
  699 kr
  699 kr
  Quickview
 • 149 kr
  Quickview
  ,

  Denne fyrfadsstage er smuk, enkel og rå og gør sig godt på mange forskellige flader – fx på træbordet eller glasbordet. Designet passer desuden ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Og hvis du mangler en flot kontrast til rummet med mange lyse, feminine og detaljerede pyntegenstande, er stagen fra Heima helt perfekt.

  149 kr
  149 kr
  Quickview
 • Udsolgt
  579 kr
  Quickview
  ,

  Chambord kaffebrygger fra Bodum har været en klassiker siden 50’erne – den eneste forskel er den løbende forbedring af kaffebryggeren. Bodum Chambord kaffebrygger er eminent til at lave en kande velduftende og velsmagende kaffe.

  579 kr
  579 kr
  Quickview
 • 519 kr
  Quickview
  ,

  Brug den dekorative middagstallerken med den feminine kant til hverdag og festlige anledninger. Du kan evt. kombinere med andre tallerkener fra Royal Copenhagen, så du får dit helt eget udtryk. Hvem siger, at du skal have et stel med kun en slags tallerkener? Lav dit eget stel ved at udvælge dine favoritter.

  519 kr
  519 kr
  Quickview